Comunitat Valenciana

Chanel inaugura la seua estrela en el nou Mirador de la Música de Benidorm

Chanel, primera guanyadora del Benidorm Fest i tercera classificada en Eurovisió 2022, ha inaugurat a la localitat alacantina el Mirador de la Música, un nou espai en el final de la Platja de Ponent que "ret homenatge a la música".
Chanel inaugura la seua estrela al nou Mirador de la Música de Benidorm
Chanel inaugura la seua estrela al nou Mirador de la Música de Benidorm
RTVE
Chanel inaugura la seua estrela al nou Mirador de la Música de Benidorm

En aquest enclavament -que també vol ser un tribut al Benidorm Fest i al Festival de Benidorm- els visitants podran fotografiar-se amb rèpliques del Micròfon de Bronze, trofeu del nou festival, i de la Sirenita, màxim guardó del mític certamen.

La primera guanyadora del Benidorm Fest es converteix també en la primera artista a tindre la seua estrela. Acompanyada dels seus ballarins Pol, Exon, María, Josh i Raquel, ha descobert la primera estrela del Mirador, la que porta el nom de Chanel Terrero. "Estic fluixejant. Gràcies per defensar la música i esperem veure açò ple d'estreles", assevera la cantant.

Per la seua banda, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, assenyala que la ciutat "tenia un deute pendent amb la música, amb el talent, i la promoció que nosaltres podíem fer era donar-los visibilitat".

"Estem damunt del Mirador de la Música, i ací estarà el Festival de Benidorm de sempre i el Benidorm Fest. Estem segurs que aquest mirador es convertirà en una icona per als amants de la música i la felicitat".

Finalment, la directora de Comunicació i Participació de RTVE, María Eizaguirre, recorda que comença ara la preparació de la pròxima edició del Benidorm Fest, que se celebrarà del 29 de gener al 4 de febrer de 2023.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento