Comunitat Valenciana

Carlet rehabilitarà el teatre El Siglo amb una subvenció de 2,2 milions de la Generalitat

El Ple del Consell ha aprovat aquest divendres la subscripció d'un conveni mitjançant el qual la Generalitat concedirà a l'Ajuntament de Carlet (València) una subvenció nominativa plurianual, d'un màxim de 2.200.000 euros, per a rehabilitar el teatre El Siglo.

La subvenció nominativa a l'Ajuntament de Carlet es divideix en tres anualitats, que aconseguirà un màxim de 2.2 milions d'euros, segons ha informat l'administració autonòmica. En concret, 685.000 euros en l'exercici pressupostari de l'any 2022 i dos quantitats de 750.000 euros en els exercicis de 2023 i 2024 supeditades a l'existència de crèdit en les corresponents lleis de pressupostos de la Generalitat.

L'actuació de rehabilitació del teatre es realitzarà a través d'una intervenció "respectuosa amb l'edifici i amb el manteniment de les proporcions i materials actuals", que permeta la seua reutilització com un equipament públic de gran importància per al municipi de Carlet.

El teatre El Siglo, que va començar a construir-se en 1880 i es va inaugurar al febrer de 1889, està inclòs en el catàleg de Béns i Espais Protegits de Carlet amb un grau de protecció integral de l'edifici. Degut al seu estat de conservació actual, necessita una intervenció integral de rehabilitació per a la seua reutilització com a espai recreatiu cultural.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento