Comunitat Valenciana

Mor ofegat un home a la platja de Ponent de Benidorm

Un home de 73 anys va morir a última hora d'aquest dimecres ofegat a la platja de Ponent de Benidorm (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) en un comunicat.
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU

Sobre les 20.45 hores d'ahir, entrava avís al CICU mitjançant el qual s'alertava que uns banyistes havien tret a un altre inconscient de l'aigua, en la platja de Ponent de Benidorm. Fins al lloc dels fets el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una altra de SVB.

L'equip mèdic del SAMU va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avanzda i altres tècniques de recuperació a l'home però sense èxit, ja que havia mort. L'autòpsia determinarà les causes de la mort.

Aquesta no és la primera mort en el mar registrada en la jornada del dimecres en la província d'Alacant. Un home d'uns 45 anys va morir en la platja El Carabassí d'Elx i altres dos homes de 42 i 65 anys i una dona d'uns 70 van haver de ser assistits per semiofegament a les localitats del Campello i Sant Joan, segons el CICU.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento