Comunitat Valenciana

Un total de 19 aspirants podran presentar una primera proposta per al Parc de Desembocadura de València

Un total de 19 estudis compleixen amb els requisits demanats en el concurs d'idees del Parc de Desembocadura de València i continuen endavant en el procés i, a partir d'ara, comptaran amb un termini de 60 dies per a presentar la primera proposta.
Archivo - Arxiu - Parcel·la que formarà part del futur Parc de Desembocadura
Archivo - Arxiu - Parcel·la que formarà part del futur Parc de Desembocadura
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Parcel·la que formarà part del futur Parc de Desembocadura

Així ho ha avançat la vicealcaldesa i regidora d'Urbanisme, Sandra Gómez, qui ha assenyalat que la Junta de Govern Local del consistori donarà aquest divendres llum verda a aquest nou pas en l'actuació.

D'aquesta manera, demà es resol que, del total de les propostes que han concorregut, 19 complixen amb les condicions exigides i en els pròxims dos mesos hauran d'aportar una primer plantejament. Posteriorment, es triaran cinc treballs i els seus responsables disposaran d'altres dos mesos per a presentar un projecte més desenvolupat.

"Es tracta del mateix procediment seguit per a la Plaça de l'Ajuntament -ha recordat Gómez durant la roda de premsa de presentació de la propostes premiades en el concurs d'idees de Sant Agustín-, ja que són projectes que per la seua envergadura i àmbit requereixen de més temps i treball".

El futur Parc de Desembocadura de València està concebut com un espai amb una superfície d'una mica més de 25 hectàrees (253.000 m2) i es preveu que les obres arranquen en el barri de Natzaret. L'objectiu és finalitzar l'enjardinament del Túria que va començar fa 35 anys i habilitar el parc urbà més llarg d'Europa.

'BULEVARD CULTURAL' EN GUILLEM DE CASTRO

D'altra banda, i a preguntes dels mitjans, Sandra Gómez ha avançat que s'estan preparant els plecs per a licitar la redacció del projecte del 'Bulevard Cultural' a l'Avinguda Guillem de Castro.

La intenció és posar a la disposició dels vianants uns 18.000 m2 des de la Plaça de Bous a l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM). La voluntat, segons el consistori, és "redefinir la distribució dels espais entre el trànsit rodat i les zones per a vianants dins de la ronda interior, en el districte de Ciutat Vella, així com posar en valor els elements culturals d'aquest recorregut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento