Comunitat Valenciana

'L'Alqueria Blanca' s'acomiada de l'audiència fins a setembre

L'Alqueria Blanca s'acomiada momentàniament d'eixa audiència aquest divendres a les 15.25 hores en la televisió d'À Punt, fins al mes de setembre. L'últim capítol suposa el "punt culminant" de la temporada 13, la primera en format de tira diària de la sèrie valenciana.
L'Alqueria Blanca
L'Alqueria Blanca
À PUNT
L'Alqueria Blanca

D'una banda, estaran als preparatius del casament entre Blai i Dora. La mare dels Pedreguer i el cellerer han anat acostant-se durant tota la temporada i el casament se celebrarà l'endemà amb la participació de tota la família, fins i tot els que estan vivint a Amèrica, i els amics i amigues del poble, entre ells, Tonet, Ferri, Paqui, Empar i Sento, l'emissora del qual tindrà un paper principal en el capítol, segons ha informat la cadena en un comunicat.

D'altra banda, Narcís Boira, exalcalde de l'Alqueria Blanca, després del seu pas per presó s'enfronta ara a una malaltia que, com han assegurat els metges, és terminal. Narcís té l'obsessió d'acabar amb Robert, l'advocat que el va portar en la presó, i amb Carmina, que li acusa d'haver ordenat l'assassinat del seu pare a la presó. La qüestió és si Boira tindrà les forces i l'ocasió de portar avant la seua venjança.

L'Alqueria Blanca tornarà el 5 de setembre amb 75 nous capítols diaris, noves històries i sorpreses. Els platons de la sèrie a Bunyol estan "a ple rendiment" i l'equip de 160 persones ja treballa sense pausa per a fer realitat la temporada 14 de la sèrie més volguda pels valencians.

En la sobretaula diària, la sèrie Hotel Voramar substituirà L'Alqueria Blanca a partir del dilluns 18 de juliol. La televisió valenciana ja ha emès els diumenges a la nit tres temporades d'aquesta exitosa ficció danesa, la més vista pel públic en els últims cinc anys.

Ara passa a emissió diària i À Punt emetrà cinc temporades més per a acompanyar els valencians en les hores de més calor de l'estiu.Hotel Voramar és una producció d'època que arranca en els anys 20 i se situa en un hotel de costa on s'entrellacen les històries dels hostes rics amb els treballadors que els serveixen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento