Comunitat Valenciana

Els terminis de caducitat de l'ATE del Nou Mestalla, suspesos a l'espera d'un informe preceptiu del CJC

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha sol·licitat al Consell Jurídic Consultiu (CJC) un informe preceptiu sobre el procediment de la caducitat de l'ATE del Nou Mestalla, per la qual cosa els terminis d'aquest procés queden suspesos fins a comptar amb el dictamen.
Archivo - Arxiu Imatge de recurs del Nou Mestalla
Archivo - Arxiu Imatge de recurs del Nou Mestalla
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu Imatge de recurs del Nou Mestalla

Segons han explicat a Europa Press fonts de la Conselleria, mentre no es compte amb aquest informe que ha d'emetre l'òrgan consultiu, no podran reprendre's els terminis de nou.

Per açò, els temps per a resoldre la caducitat de l'ATE dependran del que tarde l'informe preceptiu del Consell Jurídic, han apuntat les mateixes fonts.

Cal recordar que la setmana passada l'alcalde de València, Joan Ribó, va aconseguir un acord amb els responsables del València CF per a desbloquejar la construcció del futur estadi del club esportiu. L'acord entre l'Ajuntament i el club passa per acceptar que el nou Mestalla dispose inicialment d'un aforament de 66.000 persones ampliables a 70.000.

De complir-se les condicions acordades i els compromisos subscrits en el seu moment, el València CF podria conservar els seus drets urbanístics una vegada caducada l'ATE i la construcció del nou estadi de reactivaria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento