Comunitat Valenciana

Quatre detinguts a Elx, entre ells un menor, d'un grup especialista a robar en supermercats

La Policia Nacional han detingut en Elx (Alacant) a quatre persones -una d'elles menor d'edat i els restants d'edats compreses entre els 27 i els 35 anys- com a presumptes integrants d'un entramat "perfectament organitzat" dedicat, suposadament, a la comissió de furts en supermercats al llarg de tota la Comunitat Valenciana.
Quatre detinguts a Elx, entre ells un menor, d'un grup especialista a robar en supermercats
Quatre detinguts a Elx, entre ells un menor, d'un grup especialista a robar en supermercats
PRENSA PN
Quatre detinguts a Elx, entre ells un menor, d'un grup especialista a robar en supermercats

Segons un comunicat de la Policia, els arrestats realitzaven furts en supermercats, disposaven de gran mobilitat i actuaven per tot el territori. En el moment de la detenció, els agents van localitzar a l'interior del maleter d'un vehicle multitud de botelles de begudes alcohòliques i cremes de protecció solar totes elles de procedència il·lícita.

Els detinguts han sigut posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Elx i, quant al menor d'edat, ha passat a la disposició de la Fiscalia de Menors d'Alacant.

Tot va començar quan, un responsable d'un supermercat de la ciutat il·licitana va sol·licitar la presència policial, ja que tenia retinguda a una dona que havia sigut sorpresa furtant productes valorats en més de 175 euros.

Va ser aleshores quan una patrulla es va personar en l'establiment afectat i, immediatament, en comprovar la sostració dels efectes, van posar a aquesta persona a disposició judicial pels fets que se li imputaven.

Els policies, davant la sospita que darrere d'aquesta acció podria estar implicat un grup organitzat itinerant especialitzat en furts en interior d'establiments, van organitzar vigilàncies discretes sobre aquesta persona.

Després de seguir una línia d'investigació, els agents van aconseguir identificar a tots els components del grup criminal, tractant-se de quatre persones, una d'elles menor d'edat, perfectament organitzats entre ells i especialitzats en furts en supermercats de la Comunitat.

Així mateix, els agents, durant la fase d'explotació de l'operatiu, van interceptar el vehicle on anaven a bord tots els investigats, en els quals van ser intervinguts tots aquests productes, juntament amb més de 1.500 euros en efectiu, atés que podria tractar-se del benefici obtingut per la venda de part dels productes sostrets en el mercat negre.

Els investigadors, a més van poder demostrar que els productes intervinguts, dies anteriors havien sigut sostrets en diversos supermercats de la ciutat d'Elx, per açò van procedir a la detenció de tots els components del grup. Fins avui, el valor dels productes sostrets supera els 2.000 euros.

Amb aquesta detenció, ha quedat palesa que aquestes persones pertanyien a un grup delincuencial itinerant amb una àmplia mobilitat, que es desplaçaven per tota la Comunitat València, havent comès furts en localitats, tals com Elx, Alacant, Castelló i València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento