Comunitat Valenciana

L'UJI inicia la segona fase d'experiments amb robots socials en un hotel de Benicàssim

-
L'UJI inicia la segona fase d'experiments amb robots socials
L'UJI inicia la segona fase d'experiments amb robots socials
UJI
L'UJI inicia la segona fase d'experiments amb robots socials

El grup d'investigació de la Universitat Jaume I IMK Innovació en Màrqueting ha iniciat la segona fase dels experiments amb robots socials en el marc el projecte finançat en la convocatòria R+D+i de Reptes de Societat de l'Agència Estatal d'Investigació.

Els robots Tokio -amb aparença androide- i Nairobi -amb aparença humana- estaran al hall d'entrada de l'Hotel Intur Orange de Benicàssim proporcionant informació de l'hotel i de Benicàssim als clients.

L'objectiu del projecte és estudiar la reacció dels clients davant el servici d'informació oferit per un robot social. Durant dos setmanes els clients poden interaccionar lliurement amb el robot i, després de l'experiència, l'equip d'investigadors arreplegarà les seues impressions en un qüestionari.

La primera fase dels experiments es va desenvolupar en l'Hotel Intur Palau San Martín de Madrid durant el mes de maig. Les dades arreplegades al llarg de les dos fases permetran extraure conclusions sobre la utilitat dels robots socials i la seua acceptació per part dels clients i dels empleats de l'hotel.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento