Comunitat Valenciana

Obert el termini de sol·licitud d'ajudes per la contractació de bandes de música en les Falles 2022

L'Ajuntament de València ha convocat les ajudes econòmiques per a les comissions falleres per la participació d'agrupacions musicals en els festejos organitzats en el marc de les festes falleres de l'any en curs.
Archivo - Arxiu - Músiques en una banda valenciana
Archivo - Arxiu - Músiques en una banda valenciana
COSOMUVAL
Archivo - Arxiu - Músiques en una banda valenciana

El Butlletí Oficial de Província (BOP) publica aquest dimecres la convocatòria, que el seu objectiu és "contribuir al manteniment de promoció de la festa i les activitats culturals artístiques vinculades a la cultura popular i tradicional valenciana", ha destacat el consistori en un comunicat.

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, torna a convocar aquestes ajudes per a les agrupacions musicals després de quedaren suspeses per causa de la pandèmia de covid-19. En total, la convocatòria disposa d'una partida pressupostària de 75.000 euros, dirigida a recolzar la participació de les formacions musicals en els festejos des de l'inici de les festes i fins al 30 d'abril de 2022.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha assenyalat que un any més "convoquem aquestes subvencions per a ajudar les comissions falleres a contractar bandes de música i contribuïm al manteniment de la promoció de la festa i les activitats culturals i artística vinculades a la cultura festiva valenciana".

Poden sol·licitar les ajudes totes les comissions integrades la Junta Central Fallera i inscrites en el Registre municipal d'entitats ciutadanes de l'Ajuntament. Tal com estableix la convocatòria, s'entén per agrupacions musicals grups de tabal i dolçaina, bandes de música i agrupacions de músics que hagen participat en cercaviles i actes oficials durant les celebracions falleres.

A més, les bases subratllen que els gastos poden correspondre a una o a diverses agrupacions musicals, i l'import a subvencionar serà el 100% total de la suma dels gastos justificats. En el cas que el total sol·licitat per totes les comissions supere el muntant previst de 75.000 euros, aquesta partida es prorratejarà entre totes les peticions aprovades.

El termini de presentació de les sol·licituds romandrà obert durant els 20 dies naturals següents a la publicació de l'anunci en el BOP. Els formularis i la informació necessària per a la presentació de les sol·licituds es poden descarregar en la pàgina web municipal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento