Comunitat Valenciana

València, entre les 100 millors ciutats del món per a estudiar educació superior, segons el rànquing QS

València és una de les cent millors ciutats del món per a estudiar un títol universitari, segons es desprèn de l'última edició del QS Best Student Cities Rànquing, publicat per Quacquarelli Symonds (QS), empresa britànica responsable d'un dels tres indicadors més prestigiosos del món (al costat d'ARWU i THE).
Estudiants universitàries
Estudiants universitàries
UPV

En concret, la capital valenciana ocupa el lloc 87 en la classificació general i destaca, a més, com la número 46 com a urbs més assequible per a viure i estudiar educació superior i la 54ª més desitjada pels estudiants universitaris.

QS assenyala que València sobreix pels seus edificis històrics, monuments, restaurants i cafés, el seu estupend transport públic i les seues increïbles platges. Coneguda a nivell mundial per la paella, la fideuà i les tapes -"els estudiants mai se n'aniran famolencs al llit", diu textualment el rànquing-, la ciutat resulta un 12% més assequible que Madrid, apunta.

Entre els atractius valencians, QS cita les Falles, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Tomatina i el Festival de Benicàssim, i subratlla que és la tercera economia del país, amb importants sectors com el comerç, el turisme, la tecnologia de la informació, l'enginyeria, les finances i la salut.

Però, per damunt de tot, QS destaca de la ciutat les seues dos principals universitats, la Universitat Politècnica de València (UPV), a la qual certifica com una de les 400 millors universitats del món, i la Universitat de València (UV), a la qual inclou en el top 600, recalca la Politècnica en un comunicat.

En aquest sentit, a més de valorar a la UPV com top 10 nacional i número 1 de la Comunitat Valenciana, QS subratlla a la institució actualment dirigida per José E. Capilla en un total de 19 disciplines, assenyalant-la com a millor universitat d'Espanya i 41ª del món per a estudiar Agricultura i Ciències Forestals, i situant-la en el top 150 mundial en fins el 7 matèries.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento