Comunitat Valenciana

Mas arreplega la cartera d'Oltra: "No sóc la teua substituta perquè eres insubstituïble"

La nova vicepresidenta portaveu i consellera d'Igualtat, Aitana Mas, ha arreplegat la cartera de Mónica Oltra després d'un discurs en el qual ha promès que serà "directa, clara i accessible", que tractarà que la política no li robe temps com a dona, jove i mare i que centrarà gran part de la seua agenda a Alacant per a descentralitzar la Comunitat Valenciana.
Mónica Oltra i Aitana Mas s'agafen la mà després del traspàs de carteres
Mónica Oltra i Aitana Mas s'agafen la mà després del traspàs de carteres
JORGE GIL - EUROPA PRESS
Mónica Oltra i Aitana Mas s'agafen la mà després del traspàs de carteres

"No sóc la teua substituta perquè eres insubstituïble. Gràcies per haver-te deixat la pell pel teu compromís indestructible de millorar la vida de la gent. Gràcies per haver canviat la història d'aquest xicotet país. Més enllà de les controvèrsies, més enllà d'aquells que prefereixen viure amb hostilitat, aquesta realitat ningú la podrà esborrar", s'ha dirigit emocionada Mas a Oltra abans de recordar que va aprendre la política a través d'ella i de fondre's en una abraçada.

Després d'un llarg aplaudiment, la ja vicepresidenta més jove de la Generalitat amb 32 anys, ha saludat a la "vicepresidenta" ixent, qui va dimitir la setmana passada després de la seua imputació pel presumpte encobriment dels abusos del seu ex-marit a una menor tutelada. Mónica Oltra no ha realitzat declaracions en l'acte celebrat el Palau dels Catalá de Valeriola, seu de la Vicepresidència.

Al traspàs de carteres han assistit tots els consellers excepte la d'Agricultura, Mireia Mollà, i Universitats, Josefina Bueno. A més d'afins a Mas, l'acte ha comptat amb el senador de Compromís, Carles Mulet; el portaveu adjunt en Les Corts i exconseller, Vicent Marzà; la coportaveu de la coalició Àgueda Micó; la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima; l'alcalde de Crevillent -localitat de la qual va ser regidora Mas-, José Manuel Penalva, o diputats autonòmics com Carmen Martínez i Josep Nadal.

(((Seguirà ampliació)))

Mostrar comentarios

Códigos Descuento