Comunitat Valenciana

Metrovacesa entrega els 88 habitatges de Residencial Aida de Port de Sagunt en les quals ha invertit 14,6 milions

La promotora immobiliària Metrovacesa ha començat a entregar els 88 habitatges de Residencial Aida construïdes en Port de Sagunt (València) en un projecte en el qual ha invertit 14,6 milions d'euros i al que se sumen altres quatre promocions que està desenvolupant en la zona.
Residencial Aida de Metrovacesa construït en Port de Sagunt
Residencial Aida de Metrovacesa construït en Port de Sagunt
METROVACESA
Residencial Aida de Metrovacesa construït en Port de Sagunt

La promoció, que està situada 10 minuts a peu de la platja i a uns 25 quilòmetres del centre de la ciutat de València, està formada per tres blocs d'edificis, compta amb un total de 88 vivendes de 2, 3 i 4 dormitoris, d'entre 77 i 136 m2, amb àmplies terrasses, que parteixen des dels 29 m2 fins el 83 m2, des de les quals es pot gaudir de vistes amb dobles orientacions, segons ha informat en un comunicat la companyia.

Així mateix, el complex disposa d'àmplies zones verdes amb piscina infantil i d'adults, àrea de jocs i un aparca bicicletes així com places d'aparcament i trasters.

La promotora ha detallat en un comunicat que "l'èxit de la comercialització d'aquesta promoció es deu a la seua excel·lent ubicació i el disseny del producte, que s'adapta a les noves demandes, amb espais oberts, diferents vistes i orientacions, amb àmplies terrasses, a partir de 29m2, i vivendes amb jardí en planta baixa".

Així explica que compta amb fàcil accés als principals servicis de la zona com a centres de salut, comerços, oficines bancàries, parades d'autobús i una àmplia oferta en restauració i oci.

Per al desenvolupament de les obres, Metrovacesa ha comptat amb el suport de Torrescámara i ha confiat el disseny del complex a l'estudi d'arquitectura Arturo Roldán.

Metrovacesa desenvolupa actualment en Port de Sagunt diferents projectes que dinamitzaran l'oferta de vivenda d'obra nova en aquesta zona estratègica per la seua proximitat i bons accessos a la ciutat de València, segons la promotora que ha indicat que aquests projectes posen en valor el compromís amb aquesta zona de "gran rellevància" en el seu pla de negoci. La Comunitat Valenciana és un enclavament estratègic dins del pla de negoci de la companyia on suma 20 promocions actives i ofereix més de 1.320 habitatges d'obra nova, segons ha indicat la companyia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento