Comunitat Valenciana

Consorci de Bombers recorda una sèrie de mesures per a gaudir d'una nit de Sant Joan "sense incidents"

Els bombers del Consorci Provincial de Bombers de València recomanen aplicar una sèrie de mesures preventives perquè la Nit de Sant Joan es visca "sense incidents", amb l'adopció de "precaucions" en ser una festa al voltant del foc.
Archivo - Nit de Sant Joan a Cullera (València), en una imatge d'arxiu
Archivo - Nit de Sant Joan a Cullera (València), en una imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE CULLERA
Archivo - Nit de Sant Joan a Cullera (València), en una imatge d'arxiu

En primer lloc, el Consorci remarca que únicament es poden fer fogueres en els llocs prèviament autoritzats i establits per l'autoritat competent, segons arreplega el cos provincial en un comunicat.

D'altra banda, entre les mesures principals, figura que les fogueres estiguen allunyades de cases, vehicles, arbres, o qualsevol classe de vegetació, ja que es podria propagar el foc a aquests elements.

El Consorci subratlla que no cal usar elements perillosos com a gasolina, materials que puguen explotar o líquids inflamables, i que tampoc s'han de llançar dins de la foguera papers i teixits, ja que el vent els podria fer volar, ni tampoc productes pirotècnics o esprais, atés que aquests últims podrien eixir projectats i provocar-nos ferides.

Així mateix, insisteix que mai s'ha d'abandonar la foguera sense estar completament segurs que està apagada. Quant als espectadors congregats al voltant de la foguera, entre les prioritats figura no perdre de vista els xiquets i xiquetes, romandre a una distància prudencial i no saltar la foguera.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento