Comunitat Valenciana

Atur.- El PSPV celebra que "més de 12.000 valencians hagen trobat ocupació aquest mes"

El portaveu d'Ocupació del PSPV-PSOE en Les Corts, Carlos Laguna, ha celebrat que "més de 12.000 valencians i valencianes han trobat ocupació aquest mes". "Estem davant xifres superiors als anys previs a la pandèmia", ha insistit.

Mitjançant un comunicat, el diputat socialista ha assenyalat que "des de juny de 2015 el balanç que fem de la gestió de l'ocupació a la Comunitat Valenciana és molt positiu: ha crescut un 23,4% l'ocupació i som l'autonomia amb major creixement absolut, sent especialment significativa la reducció de l'atur entre els menors de 25 anys".

A més, Laguna ha destacat que "al costat del rècord històric podem sentir-nos orgullosos que el ritme de creació d'ocupació siga més intens que a la resta d'Espanya".

Així mateix, ha lamentat que "el Partit Popular s'obstine a atacar la imatge de la Comunitat Valenciana menyspreant unes dades que són històriques" i ha subratllat que "malgrat els auguris de la dreta, la reforma laboral crea treball de qualitat". "En lloc de seguir instal·lats en el boicot permanent a tot el que beneficia a la nostra terra, estaria bé que el PP donara suport a les mesures que necessiten els valencians i valencianes", ha insistit.

Finalment, Laguna ha assegurat: "anem pel bon camí per a consolidar la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana, després de la pandèmia i la invasió d'Ucraïna" i ha apuntat que esperen que "continue aquesta mateixa tendència durant els pròxims mesos d'estiu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento