Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló activa la ruta de Bilbao i suma un tercer vol setmanal a Londres

-
Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló
GENERALITAT VALENCIANA
Aeroport de Castelló

L'aeroport de Castelló ha activat aquest dijous la ruta de Bilbao, operada per l'aerolínia Volotea, que disposa de dos freqüències setmanals, en dijous i dilluns, i que estarà vigent fins a final de setembre.

D'altra banda, la companyia Ryanair incorpora aquest dijous un tercer vol setmanal a Londres-Stansted, que se suma als dels dimarts i dissabtes.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha insistit en la progressiva recuperació del trànsit comercial amb la successiva activació de rutes. Les pròximes connexions a entrar en funcionament seran les de Londres-Luton i Katowice, ambdues a mitjan d'aquest mes.

La responsable de l'aeroport ha manifestat que les estadístiques constaten la tendència positiva i el retorn a xifres prèvies a la pandèmia. En aquest sentit, ha detallat que al mes de maig s'han registrat 9.439 passatgers i 1.251 moviments d'aeronaus. "Unes xifres que van a seguir en augment amb l'engegada de totes les rutes programades", ha afegit.

Blanca Marín ha subratllat que el desenvolupament del trànsit comercial vinculat al turisme "constitueix un pilar bàsic de l'estratègia de creixement de l'aeroport de Castelló".

En aquest sentit, ha destacat la importància de l'engegada, a partir de la pròxima tardor, de la nova connexió amb Madrid, "ja que multiplicarà les possibilitats de connexió des d'i cap a Castelló". Així mateix, ha assenyalat que l'aeroport està desenvolupant un intens treball per a reforçar l'actual oferta de destinacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento