Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil rescata el cos del jove desaparegut al pantà de Crevillent

Efectius del Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS) han rescatat a última hora del matí d'aquest dilluns el cos sense vida del jove de 26 anys que ahir va desaparéixer en l'embassament a Crevillent quan tractava de creuar el pantà nadant, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.
Efectius dels GEAS busquen a un desaparegut en l'embassament de Crevillent
Efectius dels GEAS busquen a un desaparegut en l'embassament de Crevillent
GUARDIA CIVIL
Efectius dels GEAS busquen a un desaparegut en l'embassament de Crevillent

Per la seua banda, Creu Roja manté el dispositiu d'assistència psicològica als familiars del jove mort, segons ha confirmat el 112.

El grup de busseig de la Guàrdia Civil va reiniciar a les 9.00 hores d'aquest dilluns les immersions per a buscar al jove i les tasques es van veure dificultades per la falta de visibilitat de l'aigua, que es trobava "molt tèrbola" per la brutícia.

El 112 va rebre una telefonada sobre les 17:39 hores d'ahir en el qual s'alertava de la desaparició d'un jove de 26 anys de nacionalitat colombiana, que havia anat al pantà a passar el dia amb altres tres familiars, entre ells la seua parella sentimental.

En un moment donat, el jove va tractar de creuar nadant el pantà, que té una distància de 25 metres de riba a riba, al costat d'un altre xic, que sí va aconseguir creuar-lo. En girar la vista per a buscar el seu amic, va veure com se submergia en l'aigua a meitat de la distància en l'altra riba. Es tracta d'una zona, amb una profunditat d'uns 5 metres, en la qual el bany està prohibit.

Al lloc s'havien desplaçats efectius del GEAS d'Alacant, diverses Unitats de Seguretat Ciutadana del Lloc de Crevillent dirigides pel Comandant Cap de la Companyia de Sant Vicent, a més de diversos efectius de Protecció Civil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento