Comunitat Valenciana

Els hostelers destaquen "l'actuació exemplar" de les terrasses: Només en l'11% es detecta una irregularitat

La Coordinadora d'Hoteleria dels Barris de València destaca "l'actuació exemplar" de les terrasses com demostra que la Policia Local només haja obert 130 actes en 1.100 inspeccions, la qual cosa vol dir que únicament en l'11% de les visites es detecta alguna irregularitat.
Terrassa
Terrassa
MUVIMENT
Terrassa

L'edil de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha informat aquest dijous que la Policia Local de València ha inspeccionat recentment 1.100 terrasses d'hoteleria, situades en tots els districtes de la ciutat, i ha alçat 130 actes.

Sobre aquest tema, la Coordinadora ha assenyalat que aquest ara s'ha d'iniciar ara la seua tramitació, per la qual "no es pot anticipar quantes sancions efectives es produiran però que probablement siga molt inferior a les xifres facilitades pel regidor".

En eixe sentit, ha insistit en "l'actuació exemplar" de les pimes hosteleres, però "tenint en compte que estem parlant que amb prou faenes s'alcen 4 actes al dia entre les 4.000 terrasses existents en la ciutat de València, reiterem que són xifres insignificants que posen de manifest la desproporció amb la qual s'aborda sempre el problema de les terrasses en la ciutat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento