Comunitat Valenciana

El Servici d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana engega la seua pàgina web amb recomanacions

El Servici d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana (SESCV) engega la seua pàgina web coincidint amb el Dia Internacional de la Medicina d'Urgències i Emergències, que es commemora demà, dia 27 de maig.
Archivo - Arxiu - Servici d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana
Archivo - Arxiu - Servici d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana
GVA
Archivo - Arxiu - Servici d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana

La pàgina d'entrada de la nova web inclou informació per a ajudar la ciutadania a identificar quan ens trobem davant una emergència sanitària, en quina situació la vida d'una persona pot estar en perill i com actuar en aquests casos. En concret, la qual cosa cal fer en primer lloc és protegir-se a un mateix i a la víctima, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Després, cridar immediatament al 112 per a explicar què ha passat, quantes persones estan afectades, on ha succeït i seguir les instruccions de professionals.

En tercer lloc, cal socórrer a la víctima, si es té coneixement de les tècniques de primers auxilis i deixar-se guiar pel personal expert que atenga la telefonada.

A més, cal destacar que la nova web del SESCV, tant en el seu 'home', com en una secció específica, mostra una sèrie de consells dirigits a la població per a saber què fer en cas de determinades emergències.

D'aquesta manera, s'ensenya a la ciutadania a saber com actuar davant una parada cardiorrespiratòria; ennuegada; un accident de trànsit; un infart; un ictus; una persona inconscient; un ofegament; un colp de calor; una hemorràgia; cremades o descàrregues elèctriques.

En el cas de la parada cardiorrespiratòria i l'ennuegada, s'inclouen a més sengles videos explicatius en els quals es mostra, respectivament, com es realitza la reanimació cardiopulmonar bàsica o massatge cardíac i com es fa la maniobra d'Heimlich.

La web incorpora també les recomanacions quant al contingut que ha de tindre una farmaciola de primers auxilis. Açò és gel de llavat de mans; guants de nitril; sèrum fisiològic; antisèptic cutani; pomada de corticoide (hidrocortisona a el 1%); gases estèrils; comprimides; esparadrap o tiretes; benes; tisores i pinces.

El SESCV aconsella que es dispose de farmaciola de primers auxilis en la llar, quan es viatja o quan es practica esport en l'exterior. D'altra banda, el nou portal del SESCV disposa, entre unes altres, de seccions en les quals s'informa de l'activitat del servici; dels diferents recursos amb els quals explica la Comunitat Valenciana; així com informació dirigida als professionals, quant a formació o prevenció de riscos laborals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento