Comunitat Valenciana

Detinguts 4 menors per l'agressió sexual a una jove de 18 anys durant les festes de Vila-real (Castelló)

-
Archivo - Arxiu - Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
Archivo - Arxiu - Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
EUROPA PRESS/ ARCHIVO
Archivo - Arxiu - Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.

La Policia Nacional ha detingut quatre menors com a presumptes autors de l'agressió sexual a una jove de 18 anys durant les festes de Vila-real (Castelló).

Segons han informat fonts properes a la investigació, el succés es va produir en la matinada del divendres al dissabte de la passada setmana i, pel que sembla, es trataria d'una violació grupal. L'operació policial encara no s'ha tancat.

El periòdic Mediterráneo ha avançat que en aquesta agressió sexual presumptament estan implicats set menors i que els quatre detinguts han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors. Així mateix, indica que, pel que sembla, els agressors i la víctima es coneixien de les xarxes socials.

Aquest és el segon cas d'agressió sexual grupal a la Comunitat Valenciana en una mateixa setmana, després que dimecres passat la Policia Nacional detinguera en Burjassot a cinc menors d'edat, d'entre 15 i 17 anys, per una suposada violació grupal a una menor de 12 anys i una altra individual a una xiqueta de la mateixa edat. El jutge va acordar llibertat vigilada amb allunyament per a tots els menors arrestats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento