Comunitat Valenciana

La música i 'performance' en femení arriben al Centre del Carme en la quarta edició del festival Sonores

El Centre del Carme de València produirà els dies 20 i 21 de maig la quarta edició del festival Sonores, un cicle de música i 'performance' que reunirà compositores i creadores a l'avantguarda de l'experimentació sonora i visual, per a proposar formats inusuals que uneixen allò lúdic amb l'estètic i la reivindicació.
El Centre del Carme acull la IV edició del festival SONORES
El Centre del Carme acull la IV edició del festival SONORES
GVA
El Centre del Carme acull la IV edició del festival SONORES

Es tracta d'una trobada amb la música i la 'performance' en femení, d'accés gratuït, en la qual artistes del panorama actual exploraran durant dos dies les infinites possibilitats d'unió entre la música i altres disciplines, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

El festival Sonores pretén anar "més enllà" de les pràctiques artístiques establides, per a generar discursos "més integradors i avantguardistes" a través de la diversitat i la transversalitat de formats.

En aquest sentit, el director del Consorci de Museus i del CCCC, José Luis Pérez Pont, ha subratllat que "Sonores, que compleix ja la seua quarta edició, és l'oportunitat perfecta per a donar a conéixer des del Centre del Carme nous formats culturals relacionats amb la música electrònica i experimental, i donar protagonisme a les veus, productores i creadores del panorama estatal i internacional".

"Gràcies a la bona acollida de les tres primeres convocatòries, i després d'una aturada l'any passat a causa de les circumstàncies viscudes, Sonores torna a València amb la intenció d'aconseguir un públic més ampli al que contagiar el seu compromís amb la comunitat creativa femenina", ha declarat.

PROGRAMACIÓ

Suzanne Ciani, Nad Spiro, Marta Hammond, Brom (Paloma Peñarrubia i Azael Ferrer), She Knows (Teresa Tomás i Marcel Dadalto), Awkward Moments (Mimi Xu i Gillian Maguire) i Rosa Pérez encapçalen el cartell del festival, que se celebra el divendres 20 i dissabte 21 de maig en horari de vesprada i nit.

El programa es completa amb un 'DJ set' de la periodista Rosa Pérez, experta en art i música, directora i presentadora del programa 'Fluid Rosa', de Ràdio Nacional d'Espanya, sobre música i art contemporani.

Sonores IV també acollirà la projecció del documental 'Sisters with transistors', dirigit per Lisa Rovner en 2020, que narra la història de les pioneres de la música electrònica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento