Comunitat Valenciana

Prenen possessió els nous consellers del govern valencià amb més dones de la història

Els nous consellers nomenats aquest cap de setmana pel president de la Generalitat, Ximo Puig, han pres possessió conformant el govern valencià amb més dones de la història.
Presa de possessió dels nous consellers en el Palau de la Generalitat
Presa de possessió dels nous consellers en el Palau de la Generalitat
JORGE GIL - EUROPA PRESS
Presa de possessió dels nous consellers en el Palau de la Generalitat

Tots han promès el seu càrrec en el Palau de la Generalitat després que la vicepresidenta portaveu, Mónica Oltra, haja llegit els decrets del seu nomenament en un acte solemne que ha comptat amb la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.

Josefina Bueno (Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital), Rebeca Torró (Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat), Miguel Mínguez (Sanitat Universal i Salut Pública) i Raquel Tamarit (Educació, Cultura i Esport) són els nous fitxatges que arreplegaran les carteres dels seus predecessors durant tot aquest dilluns. A més, Arcadi España passarà d'Obres Públiques a Hisenda i Model Econòmic.

En la seua intervenció, el president, Ximo Puig, ha tornat a destacar que aquest nou equip naix amb la missió de "rellançar la Comunitat Valenciana i reorientar l'acció de govern" iniciada en 2015. Un projecte "absolutament vigent" que s'actualitza per l'escenari derivat de la pandèmia, la guerra d'Ucraïna i la crisi energètica.

Puig ha agraït el paper dels quatre consellers ixents (Ana Barceló, Sanitat; Vicent Soler, Hisenda; Vicent Marzà, Educació; Carolina Pascual, Universitats) i ha proclamat que "hui és un dia simbòlic".

(((Seguirà ampliació)))

Mostrar comentarios

Códigos Descuento