Comunitat Valenciana

Presó sense fiança per al detingut per abusar d'una llogatera i la seua filla i intentar acabar amb la seua vida

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Sueca, en funcions de guàrdia, ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home detingut per abusar sexualment d'una llogatera i de la seua filla i intentar acabar amb la vida de la mare quan li va denunciar.

La causa està oberta un delicte d'homicidi en grau de temptativa, a més de per els delictes d'agressió sexual, comès sobre la dona, i abús sexual, sobre la filla d'aquest, menor d'edat, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut aquest individu per presumptament abusar sexualment d'una dona i de la seua filla a les quals tenia llogades una habitació en el seu domicili. Quan es va assabentar que li havien denunciat, l'home suposadament va intentar acabar amb la vida de la dona.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, la mare patia els abusos des de l'entrada en el domicili, però només quan va ser conscient que la seua filla menor també els patia, es va decidir a denunciar-lo. La precària situació personal de les víctimes va fer que la mare no es plantejara abandonar la vivenda.

Després de presentar denúncia la víctima, l'autor va tindre coneixement i van mantindre una forta discussió. Posteriorment l'autor podria haver tractat d'acabar amb la vida de la mare.

Els agents van rebre una telefonada de la víctima que es trobava seminconscient. En arribar al seu domicili i no rebre resposta, la Guàrdia Civil de Sueca, juntament amb l'Equip de Bombers, van accedir a l'interior a través de la finestra i van salvar la vida de la dona, que estava tancada en la seua habitació juntament amb una bombona de gas.

Gràcies a la ràpida intervenció dels agents, la víctima solament presenta ferides lleus i es troba fora de perill, encara que va haver de ser evacuada per a rebre assistència sanitària.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento