Comunitat Valenciana

Detingut un home a Gandia que va deixar tancades a casa a les seues bessones de dos anys durant hores

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia (València) a un home que presumptament va deixar tancades en el seu domicili a les seues dos filles bessones de dos anys durant hores al llarg de diversos dies.
Vehicles policials
Vehicles policials
POLICÍA NACIONAL
Vehicles policials

Segons han confirmat a Europa Press fonts policials, l'arrest va tindre lloc dimarts passat, quan la Policia va rebre una telefonada per a personar-se en la vivenda en la qual es trobaven soles les bessones i el seu germà de nou anys.

Eixe dia, una treballadora de servicis socials s'havia traslladat fins a la casa per a veure com es trobaven els menors, ja que la família comptava amb l'ajuda d'aquest servici públic municipal.

Una vegada allí, l'empleada es va adonar que es trobaven solos els tres menors en la casa en situació de desemparament. Les bessones estaven tancades en una habitació amb un pestell exterior per a evitar que isqueren i s'escaparen, segons va comentar el xiquet de nou anys a la treballadora.

Una vegada en el lloc, els agents van accedir a la vivenda i van comprovar que no hi havia cap adult a l'interior. Després de diverses indagacions, van esbrinar que la mare dels xiquets es trobava en parador desconegut i que el seu pare els deixava solos habitualment. En ocasions, des de les 8 fins a les 17 hores.

D'aquesta forma, el germà major era el que s'encarregava de preparar menjar a les seues germanes, donar-los el menjar i cuidar-los.

La vivenda es trobava en situació d'insalubritat, fins i tot amb femta sobre els llits de les bessones i botelles de lleixiu obertes a l'abast dels menors.

Els agents, després de nombrosos intents, van aconseguir contactar amb el progenitor que, després d'acudir al domicili, va ser detingut com autor d'un delicte d'abandó de menors. L'home va ser posat a disposició judicial i, tal com ha avançat Levante-EMV, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento