Comunitat Valenciana

Troben un conductor ebri que va danyar dos vehicles i es va tancar a sa casa de Sueca

Efectius de la Policia Local de Sueca han identificat i localitzat un conductor ebri que presumptament va danyar dos vehicles i es va tancar al seu domicili de la localitat valenciana.
Agents de la Policia Local de Sueca
Agents de la Policia Local de Sueca
AYUNTAMIENTO DE SUECA
Agents de la Policia Local de Sueca

Segons ha informat el consistori en un comunicat, l'home està acusat de causar danys en dos cotxes estacionats a la via pública i retirar-se a sa casa sense deixar cap senyal als propietaris afectats.

La Policia va acudir al lloc dels fets després de la telefonada d'una veïna, va localitzar els amos dels automòbils afectats i l'autor de l'incident.

Els fets van succeir la vesprada de dimarts passat al carrer Vicenta Carrasquer de la capital de la Ribera Baixa. Els vehicles danyats van patir raspadures a la part lateral posterior que coincidien amb les raspadures i bonys observats a la part lateral dreta i el mateix para-xocsque coincidien amb els danys causats.

Practicada la pertinent prova d'alcoholèmia, donat l'evident estat d'embriaguesa que presentava l'autor de l'incident, va donar 1,08 i 1,11 mg/l en el primer i segon dels tests realitzats.

Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder identificar l'autor d'uns fets, ha explicat Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana, al mateix temps que ha animat la població a denunciar sense demora tot tipus de fets presumptament delictius i flagrants. Els fets han sigut posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció i Primera Instància número 6 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento