Comunitat Valenciana

Marian Villaescusa i Liz Dust pugen a les taules de Sala Off amb una versió 2.0 de 'Las criadas'

La Sala Off acull la presentació de la renovada 'Amarillo 102' un any després de rebre el premi del públic en el festival Cabanyal Íntim, un temps que l'equip ha aprofitat per a desenvolupar-se i créixer sense perdre l'essència que li va valdre el guardó.
Imatge promocional de l'obra 'Amarillo 102'
Imatge promocional de l'obra 'Amarillo 102'
AMARILLO 102
Imatge promocional de l'obra 'Amarillo 102'

Marian Villaescusa i Liz Dust pugen així de nou a les taules per a protagonitzar la versió estesa d'aquesta peça basada en 'Las criadas' de Jean Genet.

Amarillo 102 és el 'pantone' de color dels guants de fregar que s'enfunden les dos criades protagonistes. Dos germanes que hauran de bregar amb situacions com la impossibilitat d'aconseguir els seus somnis, la crítica a la fama, l'abús de poder, la venjança i, sobretot, l'enveja.

Amb 35 minuts més que la peça inicial, nova escenografia, il·luminació i espai sonor, Marian Villaescusa i Liz Dust presenten una versió 2.0. del clàssic, on el text de Villaescusa ha comptat amb la col·laboració d'Iria Márquez en la seua direcció.

"Els personatges han crescut molt i la seua història està més desenvolupada. El text de Genet ens serveix de base per a crear una peça còmica amb un llenguatge que, si bé recorda a moments a l'estil culte i recarregat de l'autor francés, és més quotidià. Ens permetem corts i fugides en l'estil i també traspassem gèneres, doncs en moments l'obra sí és dramàtica", exposa Villaescusa en un comunicat de l'espai teatral.

'Amarillo 102' s'estrena aquest dissabte 23 en la Sala Off i estarà disponible els següents caps de setmana fins al 8 de maig en horari de 20 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento