Comunitat Valenciana

Escuela Off presenta el musical 'Jesucrisis Superstar' aquestes festes de Pasqua

Què haguera passat si en lloc de nàixer fa 2.000 anys Jesucrist haguera nascut en el segle XXI? Què haguera passat si haguera acampat amb els seus apòstols davant del Congrés? Com haguera reaccionat davant la brutalitat policial dels nostres dies?
Cartell de 'Jesucrisis superstar'
Cartell de 'Jesucrisis superstar'
SALA OFF
Cartell de 'Jesucrisis superstar'

Totes aquestes incògnites es plantegen en 'Jesucrisis Superstar', l'última producció de teatre musical d'Escuela Off de València que porta l'espectacle de Broadway a l'època actual. Es representa del 14 al 24 d'abril, cada dia a les 20 hores, en la Sala Off.

Després de sorprendre amb el muntatge de 'Mary Poppins' en el Teatre Talia el juliol passat, els alumnes del grau professional d'Art Dramàtic tornen amb una proposta que puja a l'escenari una gran dosi de crítica social i política que recorda a la problemàtica actual.

'Jesucrisis Superstar' conviurà durant la seua segona setmana d'exhibició amb la programació regular de la Sala Off, coincidint amb l'estrena de la versió estesa de 'Amarillo 102', la peça guanyadora del Premi del Públic del Festival Cabanyal Intim 2021, protagonitzada per Marian Villaescusa i Liz Dust.

Creada sota la supervisió del professorat artístic en actiu de l'escola, 'Jesucrisis Superstar' és la primera de les dos produccions anuals amb públic dels cursos avançats del grau professional, que ja ha obert la convocatòria de les seues proves d'accés per al curs 2022-2023.

Compta amb alumnes del grau professional d'Art Dramàtic, dins de l'itinerari de Teatre Musical, amb direcció de Pedro Giménez, coreografia de Toñi B. Forascepi i direcció musical de Víctor Lucas. La 'coach' vocal és Vanessa Gil i la d'actors, Mamen Mengó.

El professorat participant està compost per Kike Llorca, José Zamit, Irene Álvaro, Luis Meliá, Paula Rivera, Albert García, Inés Gómez i Javier Sahuquillo, mentre el disseny d'il·luminació és a càrrec de Stefano Recchia i François Moretti i els audiovisuals de Rafa Porta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento