Comunitat Valenciana

Mazón valora l'acord "seriós" i "molt raonable" del PP i Vox a Castella i Lleó però no aclareix si pactaria amb ells

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha valorat l'acord "clar, seriós, obert i molt raonable" del PP amb Vox a Castella i Lleó encara que no ha aclarit si pactaria amb la formació que lidera Santiago Abascal: "Necessitem a tots els votants de tots els partits de la Comunitat Valenciana, no estem ni en cadires ni butaques, no li interessa a ningú això ara".
Archivo - Arxiu - Carlos Mazón en imatge d'arxiu
Archivo - Arxiu - Carlos Mazón en imatge d'arxiu
PPCV
Archivo - Arxiu - Carlos Mazón en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat el líder del PP valencià en una roda de premsa que ha oferit aquest dimarts després de reunir-se amb el grup parlamentari de les Corts, on ha defès que la seua formació "vol governar i exercir la tasca de canvi a la Comunitat Valenciana" i ha reivindicat que són un "partit de govern".

El líder del PPCV ha reivindicat que el seu partit "pot liderar aquest canvi" i que "obrirà els braços a tots els votants i a tota la gent que vol el canvi".

Quant a Castella i Lleó, Mazón ha asseverat que "el PSOE es va negar a donar estabilitat perquè es va negar quasi a asseure's a la taula" i ha reivindicat que el president castellanoleonés Alfonso Fernández Mañueco "liderarà el govern amb les polítiques del PP que necessita" la comunitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento