Comunitat Valenciana

La Cabina crea un laboratori per al desenvolupament de projectes audiovisuals

El Festival Internacional de Migmetratge La Cabina, organitzat per l'Aula de Cinema de la Universitat de València i Torino Short Film Market, creen un laboratori per al desenvolupament audiovisual.
Equip del Festival Internacional La Cabina
Equip del Festival Internacional La Cabina
PEDRO J. CASTILLO FERNANDEZ 0315
Equip del Festival Internacional La Cabina

Es tracta del Word-frame La Cabina València-Laboratori de desenvolupament de curtmetratges i migmetratges', un espai d'aprenentatge i tutorització per a cineastes que disposen d'un projecte de curtmetratge o migmetratge i vullguen donar-li l'impuls necessari per a la seua realització.

La iniciativa brinda "una oportunitat per a tots els professionals dedicats a la direcció i guió que vullguen desenvolupar una obra de ficció, animació o documental de format curt o mitjà amb una projecció internacional".

Guiats per professionals de la indústria, les persones participants disposaran de cinc dies de formació immersiva en els quals assistiran a classes teòriques de guió, coneixement de la indústria cinematogràfica, creació de dosieres de venda, formació en màrqueting i preparació de pitching en anglés.

El pròxim mes maig, l'Aula de Cinema de la Universitat de València obrirà les bases de la convocatòria per a les persones interessades a participar en aquest laboratori de desenvolupament de curtmetratges i mediometrajes, d'entre els quals se seleccionaran un total de huit projectes.

La formació es desenvoluparà en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, el pròxim mes de novembre, el marc de la celebració de la XV edició del festival La Cabina, únic festival d'Espanya dedicat íntegrament a l'exhibició i competició internacional de migmetratges, de manera que els participants conviuran en espai i temps amb cineastes i professionals assistents al festival.

Torino Short Film Market va ser fundat en 2016 com un mercat cinematogràfic internacional enfocat principalment en la indústria del curtmetratge (produccions de fins el 60 minuts). El seu objectiu és promoure el creixement de la indústria del curtmetratge a Europa i la resta del món, sent al mateix temps un punt de trobada anual de grans talents a nivell internacional.

INVITACIÓ A TORÍ

El projecte guanyador de Word-frame La Cabina València, d'entre els huit projectes en formació, serà convidat al taller que es durà a terme a Torí durant el mercat internacional de Torino Short Film Market 2022, que se celebrarà del 28 de novembre al 9 de desembre a Torí.

Durant aquest taller de cinc dies, la persona guanyadora del projecte rebrà una formació exhaustiva sobre coproducció internacional, accés a mercats i festivals internacionals i realitzarà una nova sessió de pitching oberta a professionals de la indústria cinematogràfica europea.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento