Comunitat Valenciana

Metrovalencia modifica el servici del tramvia per la Setmana Santa Marinera

Metrovalencia modificarà a partir del dia 14 d'abril els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim Serreria-Marina Reial Joan Carles I) i L-6 (Marítim Serreria-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Turia, segons han informat fonts de la Generalitat.
Archivo - Arxiu - Metrovalencia
Archivo - Arxiu - Metrovalencia
GVA
Archivo - Arxiu - Metrovalencia

En concret, i per a no interferir en el pas de les processons, s'interromprà el servici entre les parades de Marítim Serreria-Marina Reial Joan Carles I i entre Marítim Serreria-Doctor Lluch mentre dure aquesta celebració religiosa.

Així, el dia 14, Dijous Sant, els citats trams sense servici no tindran circulacions entre les 19 i les 22.30 hores, reestablint-se els horaris habituals en aquest moment.

Per la seua banda, el dia 15, Divendres Sant, s'interrompran els esmentats trams de les Línies 6 i 8 del tramvia també des de les 19 hores fins a la finalització del servici, atés que és en la citada franja horària quan es desenvoluparan els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s'estenen fins a la matinada.

Finalment, el dia 17 d'abril, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les esmentades parades des de les 12 fins a les 16 hores, quan se celebra la Desfilada de Resurrecció, amb el qual es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir d'aquesta hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es reestablirà fins a finalitzar el servici habitual.

D'altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 19, 20, 21 i 22 d'abril, el metre oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats. D'aquesta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l'àrea metropolitana que un dia laborable normal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento