Comunitat Valenciana

Detingudes sis persones pel crim d'un home en un polígon de Favara, relacionat amb el narcotràfic

Agents de la Guàrdia Civil han detingut sis persones com a presumptes autores de l'assassinat d'un home ocorregut l'11 de febrer del passat any, un crim el mòbil del qual suposadament guarda relació amb el narcotràfic. Es dóna la circumstància que a la víctima l'havien intentat matar un mes abans però en aquella ocasió va eixir il·lés.
La Guàrdia Civil deté els autors de l'assassinat ocorregut a Favara
La Guàrdia Civil deté els autors de l'assassinat ocorregut a Favara
GUARDIA CIVIL
La Guàrdia Civil deté els autors de l'assassinat ocorregut a Favara

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, els arrests s'han dut a terme a Alacant, València i les Balears, on els agents han realitzat entrades i registres en diversos municipis. En aquesta operació, sota el nom de 'Favara 121', ha intervingut la Unitat Especial d'Intervenció, el Grup de Reserva i Seguretat, el Servici Cinològic, Unitat de Seguretat Ciutadana i les unitats territorials de la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Els fets van ocórrer en el matí de l'11 de febrer de 2021, en un polígon industrial de la localitat de Favara, on diverses persones van efectuar diferents trets contra F.P.M., que va morir en el mateix lloc dels fets.

Immediatament, el Grup d'Homicidis i Desapareguts de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Comandància de València es va fer càrrec de la investigació. Després d'una àrdua investigació per part dels agents, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar als presumptes autors del crim en el qual el mòbil "sens dubte estava relacionat amb el narcotràfic", assenyala la Benemérita.

A més, els investigadors van poder verificar que al gener de 2021 les mateixes persones presumptament van intentar assassinar la víctima que, en aquella ocasió, va aconseguir eixir il·lés.

El passat 6 d'abril els investigadors van detindre en Alacant, Gandia, Torrent, València i Balears a cinc persones, d'entre 20 i 52 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autores d'un delicte d'assassinat. Components del Grup d'Homicidis i Desapareguts van detindre aquest dijous a la vesprada a un home de 50 anys i de nacionalitat espanyola com a últim implicat en el crim.

Els agents han realitzat fins a huit registres tant en domicilis com en locals comercials i han intervingut una plantació de marihuana a València. A més, han intervingut diversos comptes bancaris; dos armes curtes (pistola i revòlver), juntament amb la seua munició; una embarcació valorada en 100.000 euros; una moto nàutica el valor de la qual és 50.000 euros; nou vehicles d'alta gamma amb un preu de mercat de 350.000 euros i més 8.500 euros en efectiu i han bloquejat 14 propietats, amb la finalitat de que puguen residir en elles, però no vendre-les o donar-les.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento