Comunitat Valenciana

Sonora conclou la seua edició amb Marala i amb Laura Esparza i Carlos Esteban a l'Arniches d'Alacant

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), tanca l'edició d'enguany el dissabte 9 d'abril a les 19.30 hores amb el doble concert de Marala i de Laura Esparza i Carlos Esteban al Teatre Arniches d'Alacant, segons ha informat la Generalitat.
Sonora conclou la seua edició amb Marala i amb Laura Esparza i Carlos Esteban en l'Arniches d'Alacant
Sonora conclou la seua edició amb Marala i amb Laura Esparza i Carlos Esteban en l'Arniches d'Alacant
IVC
Sonora conclou la seua edició amb Marala i amb Laura Esparza i Carlos Esteban en l'Arniches d'Alacant

Les cançons de Marala beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb guitarra en mà. 'A trenc d'alba' és el seu primer treball discogràfic, una recopilació de composicions originals que tornen la mirada cap a les arrels.

Una proposta lluminosa i rompedora que respira amb aires femenins i que va estar guardonada amb el premi al millor disc de música d'arrel tradicional en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Laura Esparza i Carlos Esteban tenen un estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb harmonies i melodies més tradicionals. El seu disc 'Mare natura' va estar guardonat amb el premi al millor grup revelació en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Es tracta d'un tall d'onze cançons que naveguen des de la música d'arrel valenciana, les reminiscències electròniques i unes melodies pop que ens submergeixen, sens dubte, en l'univers creat per aquest duo valencià que ofereix força i sensibilitat al mateix temps.

Alacant ha sigut l'última parada de la tercera edició de Sonora, que ha portat per tot el territori valencià als grups i els solistes que van ser finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Sota el lema 'La música et fa viatjar', ha presentat 30 concerts de 33 artistes valencians en cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento