Comunitat Valenciana

La UV inicia aquest dijous un cicle de conferències sobre Responsabilitat Social Corporativa

La Universitat de València (UV) iniciarà aquest dijous, a través del Departament de Dret Mercantil Manuel Broseta Pont i en col·laboració amb la Generalitat, un cicle de conferències sobre la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Aquesta iniciativa està emmarcada en el projecte Prometeo, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.
Facultat de Dret
Facultat de Dret
UV
Facultat de Dret

La primera activitat d'aquest cicle, titulada 'Los Estados de Información no Financiera: una visión práctica', tindrà lloc aquest dijous a les 12.30 hores en la Sala Ignacio Albiol de la Facultat de Dret del Campus de Tarongers. Per a assistir a aquesta conferència és necessari registrar-se per mitjà d'un formulari d'inscripció prèvia, ha detallat la UV.

La tècnica del projecte Prometeo i secretaria tècnica de les conferències, María Barber, ha assenyalat que l'objectiu de la sessió és "analitzar l'elaboració del principal instrument de transparència en la sostenibilitat d'una empresa: l'Estat d'Informació no Financera".

Així mateix, ha indicat que aquesta jornada està dirigida "a juristes com a professionals de l'administració d'empreses en les seues diferents especialitzacions".

Les ponències comptaran amb la presència responsables dels plans de Responsabilitat Social Corporativa d'empreses nacionals. En la primera sessió, a la qual es pot assistir de forma presencial o online, participarà la directora de RSC de la Fundación València Port, Pilar Blaya; la directora corporativa de sostenibilitat de Mapfre, Mónica del Pilar Zuleta; Elías Amor, tècnic de responsabilitat social empresarial de Consum, i el responsable de finances sostenibles del Grup Caixamar, Sergio Rodríguez.

La direcció d'aquesta sessió estarà a càrrec de Josefina Boquera i Juan Bataller, catedràtics de Dret Mercantil de la Universitat de València; i de Gabriel García, director del màster sobre RSC de la Universitat Politècnica de València.

La secretaria científica la formen Irene Còrdova i Javier Vercher, investigadora en formació i professor ajudant de la Universitat de València, respectivament, ha agregat aquesta institució.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento