Comunitat Valenciana

Cultura.- Landete i García seguiran al capdavant de Música i Teatre de l'IVC i Moreno passa a la subdirecció de Gestió

Els actuals directors adjunts de Música i Teatre de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Marga Landete i Roberto Garcia, seguiran al capdavant d'aquests càrrecs, mentre que el fins ara responsable de l'àrea de Cinematografia, José Luis Moreno, passarà a la subdirecció general de Gestió.
El Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura
El Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura
IVC
El Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura

Així s'ha anunciat després de la reunió del Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura en la qual s'ha avaluat la gestió realitzada per les direccions adjuntes d'Arts Escèniques, Música i Cultura Popular, i Audiovisuals i Cinematografia durant els últims cinc anys.

S'ha analitzat la tasca realitzada pels titulars de les direccions adjuntes de l'IVC entre abril de 2017 i abril de 2022, així com les propostes de futur que han plantejat.

En aquest sentit, el Consell de Direcció de la institució cultural ha determinat, en consens amb el titular de cada àrea, la renovació per cinc anys de Roberto Garcia al capdavant de la Direcció Adjunta d'Arts Escèniques, i de Marga Landete com a responsable de la Direcció General de Música i Cultura Popular.

"TREBALL IMPECABLE"

Pel que fa a la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia, el Consell de Direcció de l'IVC ha tingut en consideració la proposta de José Luis Moreno d'accedir a la Subdirecció General de Gestió de la institució, després d'haver realitzat "un treball impecable" al capdavant de la seua àrea.

"El seu coneixement en profunditat de la dinàmica de funcionament de l'Institut Valencià de Cultura fa que reunisca un perfil idoni per a assumir aquest nou càrrec", destaquen des de la Conselleria de Cultura. És per açò que han consensuat totes les parts fer factible la seua nova competència a partir de mitjan del mes d'abril.

Com a conseqüència, el Consell de Direcció de l'Institut Valencià de Cultura ha aprovat també les bases de la convocatòria del concurs públic per a la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia, seguint el Codi de bones pràctiques en la cultura valenciana.

Les bases es faran públiques durant els pròxims dies en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i determinaran la presentació de projectes de les candidatures en 20 dies hàbils des de l'endemà al de la seua publicació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento