Comunitat Valenciana

Convocades ajudes per 90.000€ per al desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia i foment de la responsabilitat social

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha convocat la concessió d'ajudes en 2022 per a la realització d'actuacions relacionades amb el desenvolupament de l'Estatut d'Autonomia i la promoció de l'autogovern, així com amb la responsabilitat social. Aquestes subvencions es destinen a les universitats públiques valencianes i compten amb una dotació màxima de 90.000 euros.
Archivo - Marca de l'aniversari de l'Estatut
Archivo - Marca de l'aniversari de l'Estatut
GVA
Archivo - Marca de l'aniversari de l'Estatut

Com a novetat per a aquest exercici, i coincidint amb la commemoració del quaranta aniversari de l'aprovació i entrada en vigor de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana, es considera especialment important que les entitats interessades a concórrer a la concessió de les subvencions tinguen en compte l'efemèride a l'hora de dissenyar les seues respectives propostes, destaca l'administració autonòmica en un comunicat.

D'acord amb la publicació del Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), les sol·licituds es podran presentar entre el 6 d'abril i el 5 de maig, de manera exclusivament telemàtica, en el portal de la Generalitat

Mostrar comentarios

Códigos Descuento