Comunitat Valenciana

Mollà advoca per esperar la decisió del TSJCV sobre Oltra i diu no entendre per què es demana imputar-la ara

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha advocat per esperar la decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) sobre la petició d'investigar la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, pel cas d'encobriment dels abusos sexuals del seu ex-marit a una menor tutelada i ha dit no enteder per què es demana imputar-la ara "si quan el jutjat d'instrucció va obrir aquest procés no va considerar que hi havia causa per a imputar-la des del principi".
Archivo - La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà, en una imatge d'arxiu.
Archivo - La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà, en una imatge d'arxiu.
I. CABALLER/CORTS
Archivo - La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà, en una imatge d'arxiu.

D'aquesta manera s'ha pronunciat Mollà aquest dilluns en declaracions als mitjans després de la presentació dels resultats de l'Enquesta Fotovoltaica en municipis de la Comunitat Valenciana. "No entenc que hagen canviat les circumstàncies", ha assenyalat la també representant de Compromís, al mateix temps que ha remarcat que la denúncia que va iniciar el procés judicial "és d'España 2000, de l'extrema dreta".

La consellera ha defès la "teoria de l'u abans que el dos": "El que sabem és que el jutge d'instrucció ha elevat al TSJCV eixa petició perquè entén que aquest ha d'acollir-ho i imputar Mónica Oltra per a seguir el procés, però a dia de hui no sabem el que el TSJCV farà, així que esperarem al fet que passe eixe moment i aleshores ho valorarem", ha expressat.

Finalment, ha remarcat que la vicepresidenta que "ha donat moltes explicacions llargues en dies concrets i accions concretes i això ningú li ho pot recriminar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento