Comunitat Valenciana

El Museu de les Ciències amplia una hora el tancament amb l'inici de l'horari de primavera

El Museu de les Ciències amplia a partir de hui l'horari i estarà obert al públic una hora més, de 10.00 a 19.00 hores tots els dies. Comença així l'horari de primavera en la Ciutat de les Arts i les Ciències que a més es reforçarà amb més sessions d'animació científica en el Museu i projeccions de l'Hemisfèric amb motiu de la Setmana Santa, del 14 al 25 d'abril.
Archivo - Museu de les Ciències
Archivo - Museu de les Ciències
GVA
Archivo - Museu de les Ciències

Entre les novetats, destaca la pròxima exposició d'art amb obres d'Igor Mitoraj. La mostra, que serà inaugurada el 7 d'abril, inclourà quinze grans peces en diferents espais exteriors com els passejos, els llacs i l'Umbracle.

La programació de la Ciutat de les Arts i les Ciències es completa amb els experiments del Museu dels Ciències de 'La Ciència a Escena' i el nou taller 'SOS Planeta', l'únic musical científic 'Ramona y Cajal. El secreto del Museo' al Teatre de la Ciència, les visites guiades a les exposicions 'Mart. La conquesta d'un somni' i 'Play. Ciència i Música', així com les pel·lícules en gran format de l'Hemisfèric com 'Amazon Adventure', 'Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D' i 'Oceans', entre altres pel·lícules.

També destaca en l'oferta les activitats exteriors dels llacs amb diferents embarcacions entre barques, bicicletes aquàtiques o 'step pedal'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento