Comunitat Valenciana

La 'Maratón Verdi' del Centre de Perfeccionament de Les Arts arriba a Aielo de Malferit

La localitat d'Aielo de Malferit acollirà, dins de les activitats com a capital cultural valenciana, la 'Maratón Verdi' del Centre de Perfeccionament de Les Arts.
Cultura programa la 'Maratón Verdi' en Aielo
Cultura programa la 'Maratón Verdi' en Aielo
GVA
Cultura programa la 'Maratón Verdi' en Aielo

El recital líric es desenvoluparà en el pati del Palau de Malferit dissabte que ve, 2 d'abril, a les 19.00 hores i serà d'entrada lliure, informa la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Amb el títol 'Verdi y la canción romántica', els i les artistes del Centre de Perfeccionament dels Arts interpretaran obres de Giuseppe Verdi, al costat de pàgines d'autors contemporanis del compositor de Busseto, com Albéniz, Chausson, Duparc, Fauré i Liszt.

Els pianistes José Alberto Sancho i Ignacio Aparisi acompanyaran als i les cantants de l'Opera Studio de Les Arts en aquest concert, que comptarà amb les veus de les sopranos Rosa María Dávila i Pilar Garrido, les mezzosopranos Laura Orueta i Mariana Sofia García, els tenors Xavier Hetherington i Jorge Franco i els barítons Carlos Reynoso, Marcelo Solís i Alejandro Sánchez.

ACTIVITATS PARTICIPATIVES

El recital s'integra dins de la programació de la 'Maratón Verdi', que portarà l'obra del geni italià a diverses ciutats valencianes mitjançant activitats participatives en col·laboració amb artistes, associacions i institucions de tot el territori.

Des de la Conselleria recorden que la distinció de capital cultural valenciana promou la descentralització de l'oferta cultural, la millora de les comunicacions entre la Generalitat i els agents culturals del territori valencià, i l'accés universal a la cultura.

En aquest sentit, i com a novetat, per primera vegada el departament de Cultura destina fons econòmics perquè l'Ajuntament d'Aielo de Malferit dissenye també programació pròpia, en concret 50.000 euros.

Al mateix temps, Cultura de la Generalitat està programant més d'una quinzena d'activitats d'arts escèniques, música, exposicions i cinema en la localitat de La Vall d'Albaida mitjançant els diversos espais culturals que depenen de la Conselleria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento