Comunitat Valenciana

Sis persones resulten ferides en un accident entre dos cotxes en la CV-317 a Sagunt

Sis persones han resultat ferides de diferent consideració en un accident en el qual s'han vist implicats dos vehicles en la CV-317 a Sagunt (València), segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers.
Imatges de l'accident de Sagunt
Imatges de l'accident de Sagunt
CONSORCIO PROVINCIA DE BOMBEROS
Imatges de l'accident de Sagunt

Els ferits són una jove de 20 anys, que presentava politraumatisme i ha sigut estabilitzada després de diverses maniobres i evacuada en l'helicòpter medicalitzat a l'hospital La Fe; un home de 29, traslladat al Clínic en una unitat del SAMU, per politraumatisme; un altre jove de 21 anys traslladat a l'hospital de Sagunt en una unitat SVB, per policontusions i un home de 40 amb contusió en el maluc.

Així mateix, ha patit ferides un xiquet de 3 anys, amb traumatisme cranioencefàlic, que ha sigut traslladat a l'hospital La Plana de Vila-real en una unitat del SAMU juntament amb l'home de 40. Un altre menor de huit ha resultat il·lés però els servicis mèdics han recomanat el seu traslladat a l'hospital de Sagunt per mitjans familiars per a observació, a causa de l'impacte de l'accident.

El sinistre s'ha registrat passades les 9.00 hores en la CV-317, de Sagunt a Canet, en col·lisionar dos vehicles per causes no precisades. Fins a allí s'han desplaçat bombers de Sagunt i la Pobla de Farnals, amb el sergent de Sagunt.

Com a conseqüència de l'accident un dels adults i un dels menors es van quedar atrapats en un dels cotxes i han hagut de s'excarcerats pels bombers, una tasca que ha resultat dificultosa per l'estat en el qual havia quedat el cotxe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento