Comunitat Valenciana

La presidenta del PP de Castelló vota a Feijóo i diu que és garantia de solucions per a "tants problemes"

La presidenta del PP de Castelló, Marta Barrachina, ha exercit el seu dret al vot en el marc de la jornada electoral que celebra aquest dilluns el partit en tota Espanya per a decidir el seu suport a l'únic candidat a la presidència, el titular de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo.
Marta Barrachina vota en les primàries del PP
Marta Barrachina vota en les primàries del PP
PPCS
Marta Barrachina vota en les primàries del PP

"Malgrat la pluja, hui milers de persones participaran en un procés que ens il·lusiona i ens mobilitza. Només Feijóo és garantia de solucions per a tants problemes", ha declarat, informa la formació provincial.

La 'popular' ha destacat que les bases del partit decideixen el futur d'Espanya, "un demà que en mans de Feijóo és garantia d'estabilitat i solvència: És l'antídot a tants problemes generats per l'esquerra que necessiten una urgent solució".

Barrachina, que ha votat a la Vall d'Alba, ha confiat així en el futur més prometedor per a la seua terra, "aquesta província única que necessita els valors d'una política que converteix el ciutadà en protagonista i traça de la seua mà el camí a les oportunitats".

Una il·lusió que "contagia i mobilitza" perquè malgrat el mal temps, milers d'afiliats van a participar en aquest procés. "Feijóo conjumina totes eixes qualitats que s'esperen d'un futur president del Govern d'Espanya decidit a treballar d'una altra forma perquè canviar el rumb de les coses", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento