Comunitat Valenciana

La jutgessa envia a presó el líder de la secta destructiva instal·lada a Vistabella i altres dos detinguts

La titular del Jutjat d'Instrucció 6 de Castelló, que investiga la causa oberta per una suposada secta destructiva instal·lada en una masia de la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat, ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de tres dels detinguts en l'operació policial, entre ells el presumpte líder del grup.
Imatge de la masia a Vistabella (Castelló)
Imatge de la masia a Vistabella (Castelló)
GOOGLE MAPS
Imatge de la masia a Vistabella (Castelló)

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la jutgessa va rebre ahir dijous els nou detinguts i va acordar l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de tres d'ells.

Els altres sis han quedat en llibertat provisional amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicació amb les víctimes.

La causa, que està declarada secreta, està oberta, entre altres, per delictes d'agressió i abús sexual, tant contra adults com menors d'edat, tràfic d'éssers humans amb finalitats de dominació domèstica i sexual i exhibició de pornografia a menors, sense perjuí d'ulterior qualificació, detalla l'alt tribunal.

"ENVIAT DE DÉU"

L'operatiu policial es va desenvolupar dimarts passat contra la presumpta secta, que ocupava una masia de la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat. El grup estava liderat per un home que s'autodenominava un "enviat de déu".

La Generalitat Valenciana, per part seua, ha assumit la tutela de dos persones menors d'edat alliberades de la secta.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, la decisió arriba després que l'autoritat judicial haja decretat la suspensió de la pàtria potestat d'aquests dos menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento