Comunitat Valenciana

La Comunitat clareja amb núvols i espera precipitacions febles durant la segona meitat del dia

La Comunitat Valenciana ha clarejat aquest divendres amb núvols mitjans i altes i espera precipitacions, en general febles, durant la segona meitat del dia, sense descartar que s'avancen unes hores al terç nord.
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat

Segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquesta jornada, a més, hi haurà boires o bancs de boira matinals a l'interior de la meitat sud.

Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes en descens lleuger a la meitat nord, més marcat a l'interior i sense canvis en la resta. Així, Alacant registrarà una mínima de 9ºC i una màxima de 18ºC; Castelló, de 9 i 15; i València, de 10 i 15ºC.

Demà, dissabte, s'esperen intervals de núvols mitjans i altes a primeres hores i, al final del dia, cel poc nuvolós o buidat. No es descarten precipitacions febles i disperses a primeres hores i hi haurà boires i bancs de boira matinals a l'interior.

El diumenge hi haurà intervals nuvolosos i s'estendrà a cel nuvolós amb probables precipitacions a últimes hores. Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes baixaran a l'interior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento