Comunitat Valenciana

Alexia Herranz afirma que ha presentat uns 120 avals per a ser candidata a la presidència del PP

La militant del PP de Gandia Alexia Herranz ha afirmat que ha presentat uns 120 avals per a la candidatura a la presidència del Partit Popular en diferents seus de tot el país.
Alexia Herranz presenta avals a la presidència del PP
Alexia Herranz presenta avals a la presidència del PP
EUROPA PRESS
Alexia Herranz presenta avals a la presidència del PP

Així ho ha indicat Herranz en atenció als mitjans a València després d'entregar en la seu del PPCV un total de 41 avals arreplegats majoritàriament a la Comunitat Valenciana. Allí ha afirmat que en la resta de seus de l'Estat s'han entregat fins als 120.

Segons ha assenyalat Herranz, la seua candidatura "va començar perquè la població es va alçar en nom d'Isabel Díaz Ayuso". "Respecte a Feijóo, perquè té quatre majories absolutes que li avalen, però el pas ho havia d'haver donat Isabel", ha agregat.

A partir d'ací, ha assenyalat que si el Comité Organitzador ratifica la seua candidatura, començarà a dur a terme un debat amb el seu equip per a moure el programa, que se centrarà, entre altres temes, en la necessitat de convocar congressos locals de cara a les municipals i en el reconeixement dels drets de les persones trans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento