Comunitat Valenciana

Detingut un home de 74 anys per intentar penjar la seua esposa i tancar-la al balcó a València

La Policia Nacional ha detingut en València a un home de 74 anys per presumptament intentar penjar la seua esposa amb les cordes d'un estenedor i a continuació tancar-la al balcó fins que va ser alliberada pels agents.
Agents de la Policia Nacional
Agents de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Agents de la Policia Nacional

L'agressió es va produir sobre les tres i mitja de la vesprada del diumenge en un domicili del districte d'Exposició. El 091 va rebre l'avís que un home en estat molt agressiu hauria tancat a la seua dona al domicili, informa Prefectura.

A la seua arribada, el sospitós va manifestar als policies que havia tancat a la seua esposa en el balcó després d'una discussió. La disputa s'hauria iniciat perquè l'home volia les claus del cotxe i la víctima, amb la qual porta 50 anys de convivència, es negava a entregar-li-les.

La dona, de 73 anys, va ser localitzada al balcó pels agents, després de ser tancada mentre col·locava les cordes de l'estenedor. L'home les va agafar, va intentar ofegar-la i presumptament també llançar-la pel balcó.

Seguidament, la víctima hauria agafat un trident de jardineria per a defendre's i, en eixe instant, el seu marit s'hauria ficat a l'interior de l'habitatge tancant la porta de la galeria.

Després de les perquisicions, l'agressor va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i va passar a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento