Comunitat Valenciana

El festival Fusió combinarà Julieta Venegas, Kiki Morente i art floral en Sant Miquel dels Reis

Julieta Venegas i Kiki Morente actuaran el dijous 24 i divendres 25 de març en el monestir de Sant Miquel dels Reis en la primera edició del festival Fusió, organitzat per la Direcció general de Cultura i Patrimoni.
Cartell de la primera edició del festival Fusió
Cartell de la primera edició del festival Fusió
GVA
Cartell de la primera edició del festival Fusió

Fusió és una trobada amb els artistes, la seua música, les seues idees, i els seus compromisos que pretén convertir-se en l'esdeveniment "per excel·lència" de la primavera on es combinarà, de "manera inèdita", música i decoració floral, amb una estètica que naix de l'explosió de la primavera i de la cultura rebel de Frida Kahlo, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Durant els concerts, l'escenari estarà decorat amb característics dissenys d'ornamentació floral amb diferents apostes artístiques plenes de color entorn de les actuacions, elaborades en col·laboració amb el Gremi de Floristes i Mercaflor. La combinació de colors, olors i formes amb les flors, sumats a la presència i la música dels artistes, faran del conjunt una "fusió perfecta".

L'accés als concerts serà gratuït a través d'un contingent limitat d'invitacions encara que serà necessari abonar 2,50 euros per entrada, equivalent a la quantitat que cobra la plataforma que gestiona l'emissió de localitats. Les entrades estaran disponibles a partir del 8 de març a les 12.00 hores, a través de la web d'Enterticket. Només es podran adquirir dos entrades per compra.

El dijous 24 de març actuarà Julieta Venegas, cantautora mexicana que "tant encaixa amb l'estil floral de Fusió". Cançons tan reconegudes com 'Me voy', 'Limón y sal' o 'Andar conmigo' l'han convertit en una de les artistes més volgudes i elogiades a banda i banda de l'Atlàntic.

A més, el passat any va sorprendre amb l'estrena de diverses col·laboracions amb artistes tan diferents com a actuals: 'Lo siento BB:/', amb Tainy i Bad Bunny; 'De ti', al costat del gallec Sen Senra; '17:21', amb la formació basca Huntza, i 'El paraíso' amb l'argentí Nación Ekeko. El passat 15 de febrer va publicar el tema inèdit 'Cecilia', cançó inclosa en la banda sonora original de la sèrie homònima de Paramount +.

Per la seua banda, l'artista Kiki Morente protagonitzarà el divendres 25 de març la segona jornada de concerts en Fusió. Morente presentarà el seu segon disc, 'El cante', en el qual ha comptat amb la producció d'Enrique Heredia, el Negri, component de la banda La Barbería del Sur.

L'obertura de portes dels concerts serà a les 20.00 hores i les actuacions començaran les 21.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento