Comunitat Valenciana

Alexandra Usó, única candidata a presidir Escola Valenciana

Alexandra Usó ha presentat l'única candidatura per a presidir Escola Valenciana. Amb la publicació de la proposta rebuda, aquest dimarts, quan acabava el termini per a optar al procés, s'obri un període perquè les organitzacions federades convoquen reunions i assemblees amb la finalitat d'examinar les propostes i designar a les persones representants en l'assemblea extraordinària que tindrà lloc el pròxim 11 de juny de 2022.
Alexandra Usó encapçala la candidatura per a presidir Escola Valenciana
Alexandra Usó encapçala la candidatura per a presidir Escola Valenciana
ESCOLA VALENCIANA
Alexandra Usó encapçala la candidatura per a presidir Escola Valenciana

D'aquesta manera, Alexandra Usó i Cariñena (Bétera, 1963), actual secretària de l'entitat cívica, és l'única aspirant al càrrec de presidència i està acompanyada per Pablo Montaner i Brotons (Cocentaina, 1981) i Imma Garrigós i Albert (El Pinós, 1977) en la vicepresidència, Paula Beneito i Mollà (El Palomar, 1989) com a secretària, Maria Nebot i Calduch (Castelló de la Plana, 1982) com a tresorera i Montse Morales i Payà (Benetússer, 1991) com a vocal.

Aquest equip es presenta amb els objectius d'"aconseguir l'autosuficiència econòmica de l'entitat, impulsar la renovació generacional i realitzar una transformació interna que convertisca Escola Valenciana en una entitat més participativa, on les dones tinguen un major protagonisme i que la situe com l'entitat de referència de noves generacions".

El propòsit d'aquesta candidatura també és "impulsar la comissió d'Educació d'Escola Valenciana, que ha de ser l'avantguarda de l'entitat, a nivell de recursos, experiències, d'anàlisis i reflexió".

Igualment, advoca per "potenciar el treball des de la comissió de Drets Lingüístics, que tindrà la demanda d'una Llei d'igualtat lingüística com a objectiu fonamental a reivindicar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento