Comunitat Valenciana

Les Corregudes de Joies de Pinedo, declarades Festa d'Interés Turístic Provincial

Les Corregudes de Joies de Pinedo, al terme municipal de València, han sigut declarades Festa d'Interés Turístic Provincial per part de la Generalitat, segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat en un comunicat.
Archivo - Corregudes de joies de Pinedo, a València.
Archivo - Corregudes de joies de Pinedo, a València.
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
Archivo - Corregudes de joies de Pinedo, a València.

La regidora de Pobles, Lucía Beamud, que ha indicat que ha sigut una iniciativa impulsada pel consistori, ha mostrat la satisfacció pel reconeixement. "Estem plenament satisfets. Es reconeix així una festa singular i històrica, un aspecte que li donarà un gran impuls i ajudarà la seua preservació com a part de la idiosincràsia de Pinedo".

Així mateix, ha comentat que la decisió "se suma a la subvenció de 25.000 euros que ha atorgat la Regidoria de Pobles de València a la festa, una ajuda que servirà per a reforçar les jornades en què es desenvolupen les Corregudes de Joies i per a donar-les la condició d'esdeveniment important de la ciutat".

Entre altres iniciatives estarà la del foment de la festa per tota la ciutat, incloent cartelleria. Beamud ha agregat que es treballa perquè des de Costes s'autoritze acompanyar la celebració de les carreres d'unes jornades d'exhibició eqüestre amb la finalitat de complementar-les durant les jornades en què es desenvolupen, ja siga amb els diferents tipus de domadura com amb cavalls dels cossos de seguretat o uns altres.

Enguany, les Corregudes de Joies estan previstes del 2 al 4 d'agost. El dia previ podrà contemplar-se als participants en una versió particular del paddock d'un hipòdrom.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento