Comunitat Valenciana

La Generalitat reforça els servicis per al partit de Copa entre el València i l'Athletic de Bilbao

La Generalitat facilitarà demà dimecres la mobilitat per a totes aquelles persones que es vullguen desplaçar des de Mestalla, després de presenciar el partit de Copa del Rei entre el València CF i l'Athletic Club de Bilbao, que es disputa a les 21.30 hores.
Archivo - Metrovalència
Archivo - Metrovalència
FGV
Archivo - Metrovalència

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, Metrovalència reforçarà els servicis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metro i tramvies addicionals després de la finalització del partit. En tractar-se de la Copa del Rei i que poguera disputar-se pròrroga i penals, tots els horaris estaran supeditats a l'hora en què acabe l'encontre.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, hi haurà servici de metro de la Línia 5 a les 23.40 hores cap a Marítim-Serradora i a les 23.53 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.48 hores en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també propera estació de Facultats hi haurà servicis a les 23.45 hores cap a Rafelbunyol i també a les 23.45 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.

Els transbords en l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 2 a les 00.01 hores fins a Torrent Avinguda i a les 00-06 hores cap a Paterna. En la mateixa estació, però en la Línia 1, hi haurà un tren a les 00.04 hores en direcció a Seminari.

Respecte al tramvia, l'afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que té previst eixir a les 23.48 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento