Comunitat Valenciana

El 016 i el telèfon de la xarxa valenciana de Centres Dona compartiran serveis

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres un conveni entre la Conselleria d'Igualtat i el Ministeri d'Igualtat, a través de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, per a la prestació d'un servici telefònic d'informació i assessorament jurídic en matèria de violència masclista.
Archivo - Arxiu - Telèfon 016 per a les víctimes de violència de gènere
Archivo - Arxiu - Telèfon 016 per a les víctimes de violència de gènere
EUROPA PRESS - ARCHIVO
Archivo - Arxiu - Telèfon 016 per a les víctimes de violència de gènere

Amb aquesta col·laboració es pretén agilitzar l'atenció i donar un tracte més proper a les víctimes, ha explicat la vicepresidenta portaveu i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, en la seua compareixença setmanal després de la reunió de govern.

La Generalitat, a través de la xarxa de Centres Dona, es compromet a derivar al servici d'atenció telefònica 016 les telefonades relatives a violència masclista que rep a través del 900 580 888, sempre que siga necessari per a la correcta atenció.

Per la seua banda, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere derivarà de forma automàtica al 900 580 888 qualsevol telefonada relativa a violència masclista realitzada a 016 des de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.

L'objecte d'aquest conveni, amb un termini de quatre anys i sense cost econòmic per a la Generalitat, és actualitzar el que estava en vigor i adequar-lo als avanços normatius i els canvis i millores introduïts en els servicis d'atenció telefònica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento