Comunitat Valenciana

La Policia rescata una anciana en cadira de rodes atrapada en l'incendi de la seua casa de Petrer

La Policia de Petrer ha rescatat una anciana de 94 anys en cadira de rodes després de quedar atrapada en l'incendi de la seua vivenda al barri del Guirney de la localitat alacantina.
Archivo - Policia Local Petrer
Archivo - Policia Local Petrer
AYUNTAMIENTO DE PETRER
Archivo - Policia Local Petrer

Els fets van ocórrer dimarts, quan els agents van arribar alertats pels familiars després d'iniciar-se el foc a la cuina, sembla que per residus d'oli en la campana extractora de fum.

Quan van aplegar els efectius, la propietària de la vivenda, de 63 anys, els va alertar que a l'interior es trobava sa mare d'avançada edat i que li havia sigut impossible traure-la pel fort fum i les dificultats arquitectòniques, atés que la vivenda era planta baixa a la qual s'accedeix després de baixar unes escales i comptava amb un corredor estret, segons informa el consistori en un comunicat.

Finalment, els agents van traure l'afectada i posteriorment van aconseguir, tot i el dens fum, apagar les flames amb l'extintor del cotxe patrulla que afectaven tant la campana extractora com diversos mobles de la cuina.

Després va arribar una dotació de Bombers que es va fer càrrec de l'actuació. A causa dels danys produïts a la vivenda, les dos dones van ser acollides a casa d'un familiar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento