Comunitat Valenciana

Cvirus.- Marzà diu sobre la demanda de retirar mascaretes en aules que es farà el que diguen les autoritats sanitàries

-
Vicent Marzà, conseller d'Educació, Cultura i Esport
Vicent Marzà, conseller d'Educació, Cultura i Esport
EUROPA PRESS
Vicent Marzà, conseller d'Educació, Cultura i Esport

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha assenyalat aquest dimecres que es farà el que diguen les autoritats sanitàries respecte a la demanda de retirar les mascaretes a l'interior de les aules.

Marzà s'ha pronunciat així davant els mitjans després de firmar amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, la declaració d'intencions per a la creació de l'Espai de la Música de Castelló en ser preguntat per la proposta de l'Associació Espanyola de Pediatria de retirar progressivament la mascareta a l'interior de les aules.

El titular d'Educació ha recordat que "la desescalada ja s'està començant a produir, doncs ja no és obligatori l'ús de la mascareta en espais oberts, en aquest cas en els patis".

"Des del punt de vista educatiu, quanta més normalitat millor, i com més tranquils puguen estar els xiquets i en millors condicions, així com els professionals de l'educació, també millor, però màxima responsabilitat i protecció perquè encara estem en una situació de pandèmia", ha subratllat Marzà, qui ha afegit que fins ara els protocols han funcionat molt bé. "Són incòmodes i dificultoses, però hem de fer el que diguen les autoritats sanitàries", ha afegit.

Així, ha explicat que "més enllà dels pronunciaments que facen diferents organismes, l'important és el que s'acorda en la comissió interdepartamental del sistema nacional de Salut".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento